Dinsdag 12 december 2017 – Eindejaarsavond

Op 12 december hebben we weer onze traditionele eindejaarsavond. Het programma blijft nog even een verrassing, het bestuur heeft de leden gevraagd met voorstellen te komen. We zijn benieuwd. Maar een hapje en een drankje zal ongetwijfeld aanwezig zijn om de stemming te verhogen. En natuurlijk is er gelegenheid voor onderling QSO, het inleveren of ophalen van QSL-kaarten en het lenen van tijdschriften.

 

Maandag 11 december 2017 – Valleironde

Valleironde PI4WAG of PI4EDE om 20.30uur op 145.250MHz.

Dinsdag 14 november 2017 – Verkoping

Op de clubavond van dinsdag 14 november is het weer tijd om uw overtollige kastjes, onderdelen en draderige zaken mee te nemen naar de clubavond. In onze jaarlijkse verkoping kunnen dan die mooie radiospullen weer van eigenaar verwisselen zodat de nieuwe eigenaren die weer kunnen bewaren tot de verkoping van volgend jaar…. Maar alle gekheid op een stokje: we gaan het weer gezellig maken. Kijk ook even of u nog een leuk nostalgisch antiek stuk zender of ontvanger heeft staan, liefst met een verhaal erbij, om die te laten zien aan de collega amateurs. Wie heeft er nog een Semcoset bijvoorbeeld. Kort en goed: we vragen iedereen om eens goed in zijn shack rond te kijken en de auto of bakfiets vol te laden.

Maandag 13 november 2017 – Valleironde

Valleironde PI4WAG of PI4EDE om 20.30uur op 145.250MHz.

WhatsApp groep

Naast de verenigingsavonden en de Valleironde is er voor leden van de afdeling een WhatsApp groep, waarin de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld. Aanmelden kan door een e-mail met je 06 nummer en roepletters te sturen naar de secretaris van de afdeling.