13 juni 2017 – Onderling QSO / vleugje techniek

Detail X-phase storingsonderdrukkerOndanks het mooie weer en dreigende vakanties was er een goede opkomst. Veel leden kwamen opdagen om hun pakketje onderdelen en de print voor de X-Phase storingsonderdrukker in ontvangst te nemen. Wolter, PA5WN opende de avond met de nodige mededelingen en een kort verslag van het zeer geslaagde velddagweekend.

 

 

Coen PF1A deed de plannen uit de doeken voor het deelnemen aan een (mini) contest bij één van onze leden thuis om de smaak te pakken teBouwkitjes X-phase storingsonderdrukker krijgen van dit deel van onze hobby. En daarna hield Mans, PA0MBJ een korte presentatie waarin de technische details van de X-Phase schakeling en bouwaanwijzingen uit de doeken werden gedaan. 21 leden zijn nu aan het knutselen geslagen. Voor liefhebbers zijn er nog een paar printjes over en ook de bijbehorende onderdelen zijn verkrijgbaar. Even melden bij Mans (pa0mbj at veron.nl).

De rest van de avond werd gevuld met onderling QSO. In juli is er alleen onderling QSO en in augustus is er geen clubavond. In september beginnen we weer.

Mans PA0MBJ