Velddagen weekend van 1 tot 2 juni 2024

De velddagen vinden dit jaar plaats van 1 tot 2 juni 2024.
Als locatie is gekozen voor minicamping De Kijkvelder te Lunteren waar waar we vorig jaar ook te gast zijn geweest.

Opbouwen

Op woensdag 29 mei staat in het teken van het opbouwen van tenten en masten met antennes. We beginnen om 10 uur op de Diedenweg 94 te Ede met het laden van antennes.
Na een korte lunch om 12:00 uur, en om 14:00 uur vertrekken we naar de Mini-camping De Kijkvelder.

VERON velddag contest 2024

De VERON velddag contest zal dit weekend ook plaatsvinden in het officiële weekeinde van IARU Regio 1. Dit is het eerste weekeinde in juni 2024.

Voor diegene die niet weten wat de velddagen inhouden: op nummer één staat het gezellig samenzijn met mensen die dezelfde hobby bedrijven. Leuke verhalen en ervaringen uitwisselen, nieuwe ideeën opdoen en misschien wel wat leuke verbindingen maken. Niets hoeft en bijna alles mag.

BBQ

Ook is het de bedoeling om dit jaar een BBQ te organiseren zodat eenieder die dat wenst zaterdag 10 juni aan kan schuiven voor een lekker stukje vlees. Deelnemers aan de BBQ dienen dit zo spoedig mogelijk op te geven.
Het afgelopen jaar hebben we nieuwe gezichten mogen zien tijdens de velddagen en wij hopen dat die mensen ook weer aanwezig zijn. Nieuwe leden worden natuurlijk ook hartelijk welkom geheten tijdens het weekend.

Kosten en opgeven

Wil je met je eigen kampeermiddel in dit weekend blijven overnachten zijn hier geen kosten aan verbonden. Dus het weekend kost niks.

De kosten voor de BBQ op zaterdag 1 juni bedragen €20,- p.p.

Wil je jezelf opgeven dan kan dat door een mail te sturen naar pi4ede@vrza.nl.

Je krijgt na je aanmelding een betaalverzoek toegestuurd via whatsapp voor de kosten van het weekend en/of de BBQ. Na het voldoen van de kosten ben je verzekerd van deelname. Wel bord, mok, bestek en stoel zelf mee nemen.

Vermeld bij opgave je Naam+call, of je komt voor het veldweekend, de BBQ of beide. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden om het betaalverzoek. (Je krijgt na je aanmelding een betaalverzoek toegestuurd via whatsapp voor de kosten van het weekend en/of de BBQ. Na het voldoen van de kosten ben je verzekerd van deelname.)

Wil je gewoon even komen kijken of helpen opbouwen (graag zelfs) dan is opgave niet nodig. Voor koffie, thee, limonade etc. etc. wordt gezorgd.
Wij zorgen alleen voor koffie op kosten van de club Ontbijt lunch en avond eten op eigen rekening

Programma overzicht
Woensdag opbouwen van tenten en masten enz. s ’avonds uit eten bij het Hek Donderdag draadpiramide loopantenne opbouwen voor 80m Vrijdag voorbereiding contest en onderling QSO Zaterdag onderling QSO, antennes testen. Start contest van zaterdag 1 juni tijd 15:00 UTC Rond tijd 18:00 uur BBQ.
Zondag uitslapen en vervolg contest 15:00 uur afbreken en naar huis.

Organisatie, Andre PE0AVS & Hans PD3KWS