12 februari 2019 – Jaarvergadering en lezing Radio Kootwijk door PA0JWU

PA0JWUVandaag staan de jaarvergaderingen gepland, voor de meesten een saaie maar noodzakelijke jaarlijkse aangelegenheid. Om de boel wat op te leuken is er vanavond na al dat vergaderen een korte lezing / presentatie. Een lezing over Radio Kootwijk van heden tot nu door Jan Willem Udo PA0JWU.

Jaarvergaderingen

Voor de jaarlijkse vergadering splitsen de aanwezigen zich op in een groep VRZA en een groep VERON leden. De dubbelleden moeten helaas kiezen welke vergadering ze willen bijwonen. Er passeren bij de beide verenigingen diverse (veelal jaarlijks terugkerende) onderwerpen als financiën, bestuursverkiezingen, jaarverslagen etc. Nadat de beide verenigingen de voor hun van belang zijnde onderwerpen hebben behandeld voegen rond de klok van 20.30u de beide groepen zich weer samen om de jaarlijkse knutsels en excursies te bespreken. Ook hier passeren diverse ideeën de revue. Met een ruime meerderheid worden twee knutselprojecten uitgezocht en ook wordt er een excursie geselecteerd. Aan de beide besturen om de gekozen projecten en ideeën verder uit te werken.

Radio Kootwijk

Rond de klok van 21.00u uur sluit de vergadering en kan Jan Willem met de geplande lezing beginnen. Met veel enthousiasme verteld Jan Willem over de begin dagen van Radio Kootwijk. Waar het station voor ontworpen was en waar het voor gebruikt werd. Ook zorgen plaatjes en korte filmpjes voor verduidelijking.

Een erg leuke lezing / presentatie die zeer de moeite waard is.

Graag verwijs ik naar de site die beheerd wordt door Jan Willem waar erg veel interessante info te lezen is https://radiokootwijk.nu/

Foto’s

Foto album

Coen PF1A