Velddagen weekend 10-12 juni 2022 te Lunteren

weekend van 10 tot 12 juniDe velddagen vinden dit jaar plaats in het weekend van 10 tot 12 juni 2022.
Als locatie is gekozen voor minicamping “De Wuitekamp” te Lunteren waar we in 2019 ook te gast zijn geweest.

Opbouwen

Vrijdag 10 juni staat in het teken van het opbouwen van tenten en masten met antennes. Zaterdag is voor experimenten met antennes en het maken van verbindingen. Ook staat voor de zaterdag de W.A.P. contest op het programma. Met deelname aan deze contest met de afdelingscall kan de afdeling een extra bijdrage voor 2023 verdienen. Bovendien kunnen de bezoekers op deze manier ook eens van de contest sfeer proeven tijdens deze doorgaans gemoedelijke contest.

Voor diegene die niet weten wat de velddagen inhouden: op nummer één staat het gezellig samenzijn met mensen die dezelfde hobby bedrijven. Leuke verhalen en ervaringen uitwisselen, nieuwe ideeën opdoen en misschien wel wat leuke verbindingen maken. Niets hoeft en bijna alles mag.

BBQ

Ook is het de bedoeling om dit jaar een BBQ te organiseren zodat een ieder die dat wenst zaterdag 11 juni aan kan schuiven voor een lekker stukje vlees. Deelnemers aan de BBQ dienen dit zo spoedig mogelijk op te geven.

Het afgelopen jaar hebben we nieuwe gezichten mogen zien tijdens de velddagen en wij hopen dat die mensen ook weer aanwezig zijn. Nieuwe leden worden natuurlijk ook hartelijk welkom geheten tijdens het weekend.

Weekend van 10 tot 12 juni

Voor meer informatie over de kosten, deelname en het opgeven voor de BBQ kunt u een mail sturen naar pi4ede@vrza.nl