11 december 2018 – Eindejaarsavond

Eindejaarsavond 2018Op dinsdag 11 december stond de eindejaarsavond gepland. De deuren van de zaal gingen zoals gebruikelijk om half acht open waarna de leden langzaam kwamen binnen druppelen. Er stond voor eenieder deze avond onbeperkt koffie en thee klaar en Bianca had gezorgd voor een tweetal heerlijke taarten.

Bianca had deze taarten getrakteerd i.v.m. haar aanstaande verjaardag vrijdag 14 december. Bianca, via deze weg van harte gefeliciteerd.

Quiz

Fred PA0FVH was op de achtergrond ondertussen druk met de voorbereiding van de geplande pub quiz.

Tijdens de mededelingen werden de leden ook op de vergadering voor de aanstaande PACC contest geattendeerd die gepland staat op 16 januari 2019.

Eindejaarsavond 2018Na de mededelingen en het uitdelen van consumptie bonnen is de quiz gestart. Onder het genot van diverse koude en warme hapjes. Na de quiz, die uit een veertigtal soms pittige vragen bestond, werden de scores van de leden opgeteld en de uitslag mede gedeeld. Er waren een aantal zeer mooie scores maar, net zoals er maar één winnaar kan zijn, is er helaas ook iemand met de slechtste score. Onder het genot van de nog resterende hapjes en drankjes werd en nog wat na gediscussieerd over de quiz.

Kortom een mooie eindejaarsavond.

Coen PF1A