huishoudelijke vergadering

Onderling QSO – 11 juni 2024

huishoudelijke vergaderingOp dinsdag 11 juni maken we het gezellig met onderling QSO. Maar het is natuurlijk niet verboden om zelf een setje mee te nemen en wat antennedraad om wat QSO’s te maken vanuit het clubhonk.

Lees meer

Lezing communicatie AzG door Anton Mandos ON6NL – 14 mei 2024

Anton ON6NL (L) ontvangt de Gouden Antenne. DNAT 2022

Op dinsdag 14 mei zal Anton Mandos, ON6NL ons iets gaan vertellen over zijn vrijwilligerswerk bij Artsen zonder Grenzen. Hij helpt die organisatie met hun HF en VHF radioverbindingen vanuit het Brusselse hoofdkwartier en ook in het veld ter plekke.

Lees meer

lezing Arduino

10 maart 2020 – Lezing Arduino door Bas PG2T

lezing ArduinoVoor vanavond staat een lezing van Bas, PG2T op de planning, deze lezing zal gaan over Arduino. Bas heeft zijn lezing “een avondje Arduino” genoemd.

Lees meer

Impressie PACC contest

12 maart 2019 – Impressie PACC contest en presentatie MiniWhip antenne

De avond begon zoals gebruikelijk met een aantal korte mededelingen door de voorzitters van de beide verenigingen. In de mededelingen werden de leden er op gewezen dat er zaterdag 16 maart een radiovlooienmarkt was waar de afdelingen gezamenlijk met een aantal kramen staan. De radiovlooienmarkt is ten tijde van dit schrijven reeds gepasseerd maar ik heb begrepen dat we best een leuk bedrag hebben verdiend en/of opgehaald. Hartstikke mooi natuurlijk, de afdelingen kunnen de extra inkomsten altijd goed gebruiken.

Lees meer

Valleigroep WhatsApp

WhatsApp groep

Valleigroep WhatsApp groep radio amateurs regio Vallei en Rijn

Naast de verenigingsavonden en de Valleironde is er voor leden van de VERON afdeling Wageningen en de VRZA afdeling Zuid Veluwe een WhatsApp groep genaamd Valleigroep, waarin de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld tussen de leden van beide verenigingen.

Lees meer