huishoudelijke vergadering

Onderling QSO – 10 september 2024

huishoudelijke vergaderingDinsdag 10 september zullen de meeste van ons wel weer terug zijn van vakantie. We beginnen de nieuwe reeks clubavonden dan met onderling QSO en we gaan eens kijken hoever de diverse deelnemers zijn met het CW-keyer project. Breng je bouwsel mee en deel je ervaringen.
Lees meer

Velddagen weekend van 1 tot 2 juni 2024

De velddagen vinden dit jaar plaats van 1 tot 2 juni 2024.
Als locatie is gekozen voor minicamping De Kijkvelder te Lunteren waar waar we vorig jaar ook te gast zijn geweest.

Lees meer

lezing Arduino

10 maart 2020 – Lezing Arduino door Bas PG2T

lezing ArduinoVoor vanavond staat een lezing van Bas, PG2T op de planning, deze lezing zal gaan over Arduino. Bas heeft zijn lezing “een avondje Arduino” genoemd.

Lees meer

Impressie PACC contest

12 maart 2019 – Impressie PACC contest en presentatie MiniWhip antenne

De avond begon zoals gebruikelijk met een aantal korte mededelingen door de voorzitters van de beide verenigingen. In de mededelingen werden de leden er op gewezen dat er zaterdag 16 maart een radiovlooienmarkt was waar de afdelingen gezamenlijk met een aantal kramen staan. De radiovlooienmarkt is ten tijde van dit schrijven reeds gepasseerd maar ik heb begrepen dat we best een leuk bedrag hebben verdiend en/of opgehaald. Hartstikke mooi natuurlijk, de afdelingen kunnen de extra inkomsten altijd goed gebruiken.

Lees meer

Valleigroep WhatsApp

WhatsApp groep

Valleigroep WhatsApp groep radio amateurs regio Vallei en Rijn

Naast de verenigingsavonden en de Valleironde is er voor leden van de VERON afdeling Wageningen en de VRZA afdeling Zuid Veluwe een WhatsApp groep genaamd Valleigroep, waarin de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld tussen de leden van beide verenigingen.

Lees meer