Velddagen weekend van 9 tot 11 juni 2023

Velddagen 2023De velddagen vinden dit jaar plaats in het weekend van 9 tot 11 juni 2023.
Als locatie is gekozen voor minicamping De Kijkvelder te Lunteren waar we in het verleden vaker te gast zijn geweest.

Opbouwen

Vrijdag 9 juni staat in het teken van het opbouwen van tenten en masten met antennes. Zaterdag is voor experimenten met antennes en het maken van verbindingen. Ook staat voor de zaterdag de W.A.P. contest op het programma. Met deelname aan deze contest met de afdelingscall kan de afdeling een extra bijdrage voor 2024 verdienen. Bovendien kunnen de bezoekers op deze manier ook eens van de contest sfeer proeven tijdens deze doorgaans gemoedelijke contest.
Voor diegene die niet weten wat de velddagen inhouden: op nummer één staat het gezellig samenzijn met mensen die dezelfde hobby bedrijven. Leuke verhalen en ervaringen uitwisselen, nieuwe ideeën opdoen en misschien wel wat leuke verbindingen maken. Niets hoeft en bijna alles mag.

BBQ

Ook is het de bedoeling om dit jaar een BBQ te organiseren zodat eenieder die dat wenst zaterdag 10 juni aan kan schuiven voor een lekker stukje vlees. Deelnemers aan de BBQ dienen dit zo spoedig mogelijk op te geven.
Het afgelopen jaar hebben we nieuwe gezichten mogen zien tijdens de velddagen en wij hopen dat die mensen ook weer aanwezig zijn. Nieuwe leden worden natuurlijk ook hartelijk welkom geheten tijdens het weekend.

Kosten en opgeven

De kosten voor het weekend kamperen bedragen €5,- p.p.
De kosten voor de BBQ op zaterdag 10 juni bedragen €20,- p.p.

Wil je jezelf opgeven dan kan dat door een mail te sturen naar pi4ede@vrza.nl. Je krijgt na je aanmelding een betaalverzoek toegestuurd via whatsapp voor de kosten van het weekend en/of de bbq. Na het voldoen van de kosten ben je verzekerd van deelname.

Vermeld ook bij opgave je Naam+call, of je komt voor het veldweekend, de BBQ of beide. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden om het betaalverzoek te kunnen whatsappen.

Tot slot wil je gewoon even komen kijken of helpen opbouwen (graag zelfs) dan is opgave niet nodig. Voor koffie, thee, limonade etc. etc. wordt gezorgd.