Velddagen weekend 17-19 mei 2019 te Lunteren

VelddagenDe velddagen vinden dit jaar plaats in het weekend van 17 tot 19 mei 2019. Voor de nieuwe locatie is gekozen minicamping Wuitekamp te Lunteren.

Antenne experimenten

Vrijdag 17 mei staat in het teken van het opbouwen van de grote tent en masten met antennes. Zaterdag voor experimenten met antenne’s en het maken van verbindingen. De nodige apparatuur voor het meten aan antenne’s is beschikbaar. En voor diegene die niet weten wat de velddagen inhouden, op nummer één staat het gezellig samenzijn met mensen die dezelfde hobby uitdragen. Leuke verhalen en ervaringen uitwisselen, nieuwe ideeën opdoen en misschien wel wat leuke verbindingen maken. Niets hoeft en bijna alles mag.

BBQ

Ook is het de bedoeling om dit jaar een BBQ te organiseren zodat een ieder die dat wenst zaterdag 18 mei aan kan schuiven voor een lekker stukje vlees. Deelnemers aan de BBQ dienen dit zo spoedig mogelijk op te geven.

Het afgelopen jaar hebben we nieuwe gezichten mogen zien tijdens de velddagen en wij hopen dat die mensen ook weer aanwezig zijn. Nieuwe leden worden natuurlijk ook hartelijk welkom geheten tijdens het weekend.

Meer informatie over de kosten, deelname en het opgeven voor de BBQ vindt u in de uitnodiging.

Erik PA7ES