13 december 2016 – Eindejaarsavond

Eindejaarsavond met Remy Denker PA3AGF (VERON) en Floris Wijnnobel PA1FW (VRZA)k voorzitter van de VRZADe traditionele eindejaarsavond werd dit keer opgeluisterd met hoog bezoek. Remy Denker, PA3AGF, Algemeen voorzitter van de VERON en Floris Wijnnobel PA1FW, landelijk voorzitter van de VRZA waren aanwezig voor een informeel bezoek om eens te zien hoe onze samenwerking tussen VRZA en VERON in de praktijk in zijn werk gaat. Een mooie gelegenheid om eens wat gedachten uit te wisselen en vragen te stellen in een ontspannen sfeer.

De beide besturen hadden voor deze avond gezorgd voor een actieve spelronde in de vorm van een mini-vossenjacht en een GPS speurtocht. Gelukkig werkte het weer mee en zijn er de nodige kilometers in het donker afgelegd. Binnen was het warm en gezellig, waren er hapjes en was er tijd voor een levendig onderling QSO waar onze gasten van de hoofdbesturen geanimeerd aan deelnamen.

Foto’s

Tot slot waren de WSPR-interfaceprintjes beschikbaar die door een aantal OM’s werden aangeschaft. Voor gegadigden voor deze printjes

Mans PA0MBJ