14 april 2020 – Verenigingsraad voorstellen & 630m transverter AFGELAST

Afgelast in verband met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19)

630m transverterOp dinsdag 14 april zal de VERON-afdeling Wageningen de ingekomen voorstellen voor de Verenigingsraad behandelen. Om onze gezamenlijke avond met de VRZA afdeling Zuid Veluwe niet te veel te belasten met deze VERON-aangelegenheid beginnen we met de behandeling van de voorstellen om 19.30 uur en hopen we hiermee binnen een uur klaar te zijn.

Dan is het tijd voor een fris en nieuw initiatief van Coen (PF1A) die in de afgelopen maanden een transverter voor de 630 meter middengolfband heeft ontworpen. Daarmee is hij inmiddels zover gevorderd dat hij ons deelgenoot kan maken van dit ontwerp en zal hij zijn ervaringen en technische details in een voordracht uit de doeken doen. Leuk initiatief om weer eens nieuwe hoogfrequent paden in te slaan.

Ook is er gelegenheid voor het ruilen van tijdschriften en het ophalen/afgeven van QSL-kaarten. Belangstellenden zijn altijd welkom om eens kennis te maken met onze mooie hobby. Kom eens kijken hoe het er op onze gezamenlijke verenigingsavonden aan toe gaat.