8 december 2020 – Virtuele verkoping

Virtuele verkopingVanwege de COVID19 problematiek moeten we helaas de fysieke december clubavond annuleren. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. Er staat iets heel nieuws op het programma: een virtuele verkoping via een online vergaderomgeving.

Foto’s

In ons gezamenlijke magazijn met de VRZA staan een flink aantal mooie apparaten die momenteel gefotografeerd worden. Die foto’s komen in een PDF-bestand dat van tevoren aan alle leden van VERON afdeling Wageningen  en de VRZA-Zuid Veluwe zal worden gemaild. Zodat alle leden een indruk kunnen krijgen van wat er in de aanbieding is.

Aanmelden voor virtuele verkoping

In die mail zit ook een uitnodiging om zich aan te melden voor de online sessie op dinsdag 8 december. Want dan gaat het gebeuren!

Al onze leden kunnen dan in die sessie een bod uitbrengen op de getoonde apparaten. De hoogste bieder wint. Uiteraard is er wel een minimumprijs die een apparaat moet opbrengen. Hoe we het biedingsproces precies gaan inrichten hoort u nog van tevoren. Op deze manier hopen we de clubgeest levendig te houden in deze barre tijden.

Houd onze website en die van de VRZA Zuid-Veluwe in de gaten voor verdere aanwijzingen over deze virtuele verkoping.